Avís legal

La Comarca d’Olot és responsable de la web www.lacomarca.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

La Comarca d’Olot és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de la capçalera. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis de www.lacomarca.cat podeu adreçar-vos a:

 

La Comarca d’Olot
Espai Can Paxinc
Carrer del Roser, 27 17800 Olot (Girona)

Tel. +34 972 26 74 67
lacomarca@lacomarca.cat

 

La publicació digital de La Comarca d’Olot té com a objectiu posar a disposició de tothom continguts d’interès general complementaris als del setmanari.

 

La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

 

Protecció de dades

Segons la Llei 1/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través d’aquesta web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de La Comarca d’Olot el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.